Hei alle sammen da er vi på full fart inn i påsken 2021.

 

Krise-Styret i Norges hunders landsforbund vil ønske dere alle en riktig god påske!

Året som har gått siden forrige påske har for de fleste av oss vert preget av både usikkerhet og frustrasjon med få muligheter til å møtes slik vi har vært vant til,

 men noen lyspunkt finnes, vi i styret har til tross for covid-19 problematikken jobbet aktivt for å bedre tilbudet til dere.

 

Som dere vet er nå det nye registrerings programmet oppe og går, medlemsregisteret i Styreweb har en mengde fornuftige funksjoner som vi nå kan ta i bruk.vi kan nå knytte til oss hundeklubber hvor det måtte være i hele Norge.

Vi har fått i gang en god nettbetalings løsning med vipps, visa eller nettbank, dette er knyttet til gnist appen slik at dere for fremtiden mottar alle fakturaer og kvitteringer og mer i appen, gnist appen er gratis å laste ned.

 

Vi har også fått en ny spennende hjemme side med egen logo kun for NHL. Videre har vi jobbet frem nye stamtavler med NHL’S egen logo, det er blitt innført eget eierbevis i tillegg jobbes det for tiden med å lage nye championat diplomer med NHL’S egen logo som er tenkt knyttet til registrerings programmet.

 

Til orientering jobber vi også med å få avholdt et årsmøte, her vil ytterligere informasjon bli gitt i god tid før møtet.

Videre jobbes det også aktivt med å knytte til oss diverse bedrifter med tanke på medlemsfordeler.

Ut over det som her er nevnt jobbes det daglig med registrering, videre utvikling oppfølging av hjemmesiden.

Dommer aspirantene våre er nå helt i sluttfasen av kurset og etter innsatsen å dømme klar til dyst til sommeren, vi gleder oss!!

 

GOD PÅSKE

Med hilsen

Krise-Styret i NHL.

        Gnist appen , last den ned !!!!

 

 

 

 

 

AniPort

AniPort

Lidenskapelig opptatt av dyr? Bli vert, og få betaling for hobbyen din!

Les mer
HUNDEAKTIVITETER

HUNDEAKTIVITETER

I NHL finner du også flere aktiviteter en vanlige ekstriørbedømminger . Det arrangeres longjump og sprint på alle utstillinger som avholdes på Skauen i Asker, pluss at det også arrangeres egne sportshelger. Da også med rebusløp, miljøbane o.l. Skauen kan også brukes til trening, samlinger o.l etter avtaler med Røyken og Hurum Brukshundeklubb.

Les mer

 

 

GRASROTANDEL (Link til Norsk Tipping)


Støtt Røyken og Hurum Brukshund Klubb med Grasrotandel.

Hele andelen går uavkortet til Drift av klubbhuset “Skauen”.

Send en SMS “Grasrotandelen 994297341” til 2020